„Ieșiți din casă dacă vă pasă!” – Galerie foto

protest-tecuci-7 Tecucenii au ieşit în stradă şi în această seară, numărul acestora fiind în creştere, participanţii având pancarte cu lozinci împotriva actualului Guvern şi a deciziei luată la lumina lanternelor.

Unii dintre protestanţi, mai în vârstă, susţineau că au fost sunaţi de copiii plecaţi la muncă în străinătate şi îndemnaţi să participe, deoarece şi ei ies în stradă în ţările unde lucrează şi scandează împotriva actualei guvernări din România. Cei tineri, unii împreună cu copii, au spus că doresc un viitor pentru aceştia.

protest-tecuci-2 Câţiva tecuceni au recunoscut că au votat candidaţi PSD la alegeri dar au precizat că nu îşi amintesc niciunul că actualii demnitari să fi avut în plan legalizarea furturilor şi nesancționarea abuzurilor săvârşite de politicieni şi funcţionarii publici. 

Tecucenii prezenţi, peste 100 de persoane, au scandat anti Dragnea şi anti PSD, dorindu-se demisia Guvernului şi nemodificarea Codului penal.

Câţiva jandarmi au fost aproape de grupul care a protestat în centrul oraşului, acest protest fiind unul paşnic, fără incidente.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Publicitate