Îndemnul senatorului Butunoi către semenii tecuceni

protest-tecuci Continuând seria manifestărilor împotriva ordonanţei şi a Guvernului, în Tecuci au ieşit câteva sute de oameni să protesteze în centrul urbei.

Oamenii au protestat paşnic, fără jicniri la adresa actualei conduceri locale, motivul unic fiind doar anularea ordonanţei 13.

După o oră de scandări, în jurul orei 19, în faţa mulţimii şi-a făcut apariţia senatorul Daniel Butunoi, care a claxonat intens la volanul mașinii, la unison cu vociferările tecucenilor din stradă.

Întrebat de cetăţenii care l-au votat dacă este interzis cumva să protestezi în micuţul nostru târg, senatorul a răspuns:

„Din contra, rog cetăţenii oraşului să iasă în stradă într-un număr cât mai mare. Mulţi dintre dumneavoastră aţi fost alături de mine în campanie, m-aţi ales şi susţinut. Vă înţeleg supărarea şi ceea ce contează este faptul că mie nu aveţi ce să-mi reproşaţi ci doar celor din guvern”.

Un cetăţean a specificat că nepoata dumnealui care lucrează în primărie ar dori să se alăture celor din stradă însă citty managerul instituţiei locale le-a impus să nu dea curs acestor manifestaţii şi să fie pe reţelele de socializare alăturări de PSD şi convingerile partidului.

Senatorul a precizat: „Iulian Mircea era probabil prea mic ori nu era încă născut la Revoluţie de poate solicita funcţionarilor publici asemenea comportamente. Fiecare cetăţean e liber să aibă propriile convingeri, să participe la orice eveniment la care doreşte. Nu i-au putut obliga pe funcţionari să iasă la 24 Ianuarie în stradă, în ciuda mesajelor nenumărate trimise de primar sutelor de funcţionari, şi le interzice acum când nu au nimic de pierdut? Cred că este o neînţelegere la mijloc, poate sunt ameninţaţi cu pierderea locului de muncă, dar voi afla şi voi lua măsuri de sancţionare pentru cine se face vinovat în această confuzie. În primărie sunt la momentul de faţă 113 funcţionari iar dintre aceştia doar 11 au fost alături de mine înainte de alegeri. Nu înţeleg cum ceilalţi 100 au devenit peste noapte de-ai noştri, este un alt mister neelucidat pe care nu mi-l explic. Pentru a nu lungi discuţia, nu vă doresc decât să vă vedeţi visurile împlinite şi să fim uniţi aşa cum trebuie. Explicaţi-le şi celor de acasă că eu, odată ce am fost ales de dv. în funcţia de senator, aşa voi rămâne patru ani şi nu am niciun interes să pun botniţă nimănui. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Totodată senatorul Tecuciului a fost foarte indignat pe faptul că localnicii nu au posibilitatea de a afla inițiativele dumnealui în senat și demersurile administrației locale pentru nenumăratele proiecte desfășurate în oraș, de vină considerându-i doar pe jurnaliștii pensionați înainte de termen. În acest sens, senatorul a luat decizia de a face un post de televiziune în Tecuci, unde zi de zi, ceas de ceas, vor fi transmise toate mărețele realizări.

 

Publicitate

Un gând despre “Îndemnul senatorului Butunoi către semenii tecuceni

  1. care butunoi? ca sunt doi? oricum nu e mare diferenta…
    la gramatica mai lucram si noi. fara vreo jignire.

Comentariile sunt închise.