Cine s-a mai angajat la „stat”

d60df-primaria-tecuci Primăria Tecuci a ajuns o pepinieră de funcționari, toate angajările fiind făcute pentru a mulțumi pe cei care i-au făcut campanie PSD la alegerile locale și parlamentare.

Unele persoane au intrat pe funcții prin concurs (aranjate bineînțeles, și se cere investigarea de către organele abilitate!), altele doar prin interviu, altele așa, aiurea, ca să fie la număr.

Iar pentru a avea cât mai multe voturi în CL, Hurdubae nu a omis nici angajarea odraslelor consilierilor locali, care, chiar dacă au doar studii medii, figurează cu muncă de birou la Asistența Socială.

De la preluarea mandatului, au fost aduși fără concurs în primărie pe post de consilieri: Viorel Burlacu, Liliana Cominos, Daniel Dojan, Marian Iftimie și Iulieta Groza.

Au urmat Florin Tîrziman, Silvia Perianu, Rodica Constantin, Constantin Vîrlănuță, Iulian Mircea, Grațiela Luminița Dănilă (rudă a soției primarului, fără concurs bineînțeles) și alte fițe a căror nume nu le cunosc încă. Au fost aleși și 7 directori de societăți plus una bucată Liliana Cambanache sub Grosu de la piețe.

La Asistența Socială au angajat inițial pe vocala Jeni Iftimie, urmată de băiatul membrului Vrăjescu, Daniel, copiii consilierilor Samir Oancă (Orlando), fiica Ginei Dumitriu (Andreea Paic), precum și ruda lui Daniel Dojan, Daniela Dojan. Angajări au fost operate și la societățile municipalității.

Ca să satisfacă și partidul geamăn, ALDE, să nu mai poată vocifera Vasile Diaconu în ședințe, au pus-o pe Lucia Gologan directoare la Casa de Cultură, urmând a-l angaja și pe Dan Vîță la aceeași instituție.

Așteptăm, cu drag, ca și ceilalți consilieri să-și ceară drepturile și să le angajaze primarul neamurile în instituțiile locale.

La spital au fost făcute zeci de angajări în ultimul timp, toate pe criterii politice, multe dintre candidate recunoscând acest fapt.

Și angajările nu se opresc aici fiind în continuă desfășurare alte și alte concursuri.

Publicitate