Reţinut în cazul tentativei de omor de la Ghidigeni

b51e8-politie În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, polițiștii gălățeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au identificat și reținut pe bază de ordonanță, un bărbat de 32 de ani din comuna Ghidigeni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

În fapt, la data de 24 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, pe raza comunei Ghidigeni, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați de 32 și respective 28 de ani.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în urma conflictului spontan dintre cei doi, bărbatul de 32 de ani i-a aplicat o lovitură cu securea în zona capului celui de 28 de ani.

După comiterea faptei, persoana bănuită s-a sustras cercetărilor, aceasta fiind identificată de polițiști, în urma unui complex de măsuri informativ – operative, în cursul zilei de 3 august 2017.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

IPJ Galaţi