Violenţă între soţi


Violenta-domesticaUn bărbat din municipiul Tecuci, în vârstă de 65 ani, s-a ales cu dosar penal pentru lovirea soţiei.

Un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul poliţiei pe str. Sg. Ștefan Puțanu, unde era semnalată o agresiune fizică între doi soţi.

Ajunşi la faţa locului jandarmii au aplanat conflictul iar în urma verificărilor efectuate şi a declaraţiei verbale a soţului victimei au stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi intervenite între cei doi soţi şi a unei discuţii în contradictoriu, victima, în vârstă de 61 ani, a început să-i adreseze reproşuri soţului, iar acesta într-un exces de furie a lovit-o cu o sticlă în zona capului.

Jandarmii au solicitat prezenţa la faţa locului a unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tecuci care a preluat persoana vătămată și a transportat-o la Spitalul Municipal „Anton Cincu”, pentru acordarea de îngrijiri mediale.

Soţul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „violenţă în familie”. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti.

Publicitate