„Iarnă, bine ai venit!” pe scena tecuceană – Galerie foto

Spectacol Tecuci (16) Vineri, 8 decembrie 2017, la sala „Ion Petrovici” din Tecuci, a avut loc spectacolul muzical-coregrafic „Iarnă, bine ai venit!”, desfăşurat cu ocazia apropiatelor sărbători de iarnă.

O scenă frumos ornată, cu multe luminițe, simbol al magicelor sărbători, ne-a introdus în mirifica lume a sărbătorilor Crăciunului și a noului an.

Prezentatorul Mihail Vasilache ne reamintește faptul că, întotdeuna, Crăciunul înseamnă magie și bucurie și că noi trebuie să privim numai înainte cu gândurile cele mai bune bucurându-ne împreună de iubirea divină.

S-a subliniat de la început faptul că acest spectacol este organizat de Casa de Cultură cu sprijinul Asociației de ajutorare a persoanelor în suferință, condusă de inimoasa Ionela Balinte, aducând mulțumiri acesteia dar și managerului Casei de Cultură.

Spectacol Tecuci (5) Pentru început, trupa „Princesses” ne-a îndemnat să ne bucurăm de anul nou, printr-un frumos cântec, după care tânăra interpretă Maria Mandache a ținut să ne anunțe, tot prin cântec, dar și cu mare bucurie, că „Moș Crăciun vine în oraș”. Foarte reușită a fost și prestația duetului Raluca Alexe – Daria Șerban, care ne-au îndemnat, tot prin cântec, ca „De Crăciun, să ne iubim și să fim mai buni”.

Trupa „Funny Girls” ne informează, tot cu mare bucurie, că „Ninge, ninge”, chiar dacă încă nu a început, dar, cu siguranță, va ninge.

Frumoasă și reușită evoluția tinerei Bianca Costin care ne-a prezentat ,,Hora din Moldova’’, după care Bianca Bordei ne-a spus și ea, prin cântec, faptul că „A venit iarna”.

Spectacol Tecuci (9) Roxana Danceanu ne-a introdus în  lumea muzicii ușoare internaționale iar Georgiana Panaitiu ne-a prezentat piesa „Vis de iarnă”.

Trupa „Arlechino” ne-a interpretat, în calitate de grup vocal, piesa „Ninge, ninge”, după care ne-au demonstrat că, la fel de bine, știu și să danseze în cele mai moderne stiluri.

Am urmărit apoi trupele „Stars” și „Mini Dolls” cu reușite prestații. Alexandra Zaharia ne-a prezentat și ea un frumos colind după care a cântat Gabriela Ciobanu.

Prezentatorul ne-a înştiinţat din timp că Moș Crăciun și-a anunțat și el prezența la acest spectacol și chiar a trecut pe la culisele sălii lăsând cadouri pentru toți cei aproape o sută de copii care au evoluat pe această frumoasă scenă.

Spectacol Tecuci (20) La final, sponsorul principal, Ionela Balinte, a fost invitată pe scenă pentru a i se aduce cuvenitele mulțumiri, aceasta mulțumind Casei de Cultură pentru benefica colaborare, urând „La mulți ani” și „Sărbători Fericite” tuturor participanților la eveniment.

Am asistat la spectacol bine realizat, coregrafia și regia aparținând profesoarei Nicoleta Cucoaneş, iar partea muzicală și tehnică a fost asigurată și pregătită de profesorul Claudiu Vişan.

Sărbători Fericite copiilor, părinților și bunicilor!

 

Iancu Aizic

Galerie foto:

Publicitate