Dar salariul „menegerului” de cultură cât e, domn’ primar?

 Directori TecuciAstăzi a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului local, prin care tecucenilor li s-au mărit considerabil valoarea taxelor, impozitelor, a taxei de habitat, parcărilor, ş.a.

Cei care au votat cu două mâini aceste proiecte sunt consilierii din PSD, ALDE, UNPR.

Totodată, au fost ridicate, la cote destul de înalte,  salariile funcţionarilor din Primărie, Muzeu, Poliţie locală, Bibliotecă Asistenţă socială, Evidenţa persoanelor. Aceeaşi consilieri au votat fără ezitare.

Chiar dacă dispoziţia de convocare a şedinţei a fost anunţată public pe site-ul instituţiei din data de 22 decembrie, nici până astăzi, cel ce se ocupă cu postarea informaţiei nu a găsit de cuviinţă să publice la ultimul punct de pe ordinea de zi, respectiv „Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor pentru funcţiile contractuale din cadrul instituţiilor de cultură subordonate Consiliului Local al Municipiului Tecuci”, salariile celor de la Casa de cultură.

Pe surse aflăm că madam Lucia Gologan a ordonat supusului său, domn’ Câlmău (care se ocupă cu postările pe site-ul Primăriei), să nu care cumva să publice salariile domniei sale şi ale subordonaţilor din Casa de cultură. Şi nu au fost publicate nici astăzi, după cinci zile de la ordin.

Dar nu ar fi corect ca tecucenii să aibă habar cât încasează doamna „meneger” de cultură? Domnule primar al Tecuciului, dv. ce credeţi, puteţi divulga acest salariu managero-cultural?