La volan sub influenţa lui Bachus

Etilotest La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 15, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au oprit în trafic, pe drumul public din comuna Cerțești,  un autoturism condus de un bărbat de 47 ani, din aceeași localitate.

La testarea șoferului cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În aceeași zi, polițiștii au depistat un alt conducător auto care a prezentat la testarea alcoolscopică valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul din comuna Umbrărești, care a circulat cu autoturismul pe D.C. 56, din localitate, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe de sânge.

În data de 6 ianuarie un bărbat în vârstă de 41 ani, din comuna Pechea a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 251, pe raza comunei, având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate celele trei cauze polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Publicitate