Premii importante pentru elevii Şcolii de canto „Soul Music Art”

Soul Music Art (1) Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, sala de festivități a Liceului de muzică „Dinu Lipatti” din București a găzduit cea de a VI-a ediție a Festivalului internațional de muzică pentru copii și adolescenți intitulat „Gala Star Melody”.

Juriul concursului a fost format din compozitorul Cristian Alivej, director și organizator de festivaluri – președinte; profesor coordonator Iulia Manda – director de festival; interpreta, compozitoare, textieră și profesoara de canto Viorela Filip și compozitor, prof. univ. Olimpia Urs, alături de soprana Operei Naționale din București, solista vocală și profesoara Ruxandra Ispas – membre în juriu.

Soul Music Art (2) La acest festival s-au prezentat 70 de tineri interpreți din România și Bulgaria, împărțiți pe mai multe categorii de vârste și genuri muzicale.

Elevii tecuceni ai Şcolii de canto „Soul Music Art” au obținut următoarele premii:

La categoria 8 ani – Pop românesc – Justin Bobu – locul III

La categoria 9 ani – Pop românesc – Lorena Condrache – locul II

Soul Music Art (3) La categoria 10-11 ani – Pop românesc – Georgiana Meșca – Trofeul categoriei

La categoria 10-12 ani – Pop internațional – Alesia Munteanu – locul I

La categoria  12-13 ani pop românesc –  Alesia Munteanu – Trofeul categoriei

La categoria 13-15 ani  Ada Maria Chicoș – locul II

Secțiunea Etno-pop – Alesia Munteanu – Marele trofeu Adolescent.

Tot din cadrul aceleiași școli, au mai obținut premii:

Soul Music Art (4) Rezan Chircă din Vaslui – Trofeul Minijunior, Alexandrina Dariescu din Vaslui – locul II, Daria Neamțu din Bârlad -Trofeul categoriei, Alessia Ciocan din Bârlad – locul I, Andra Moraru din Bârlad – locul II, Sorina Elena Mocanu din  Vaslui – Trofeul categoriei, Amalia Bleoju din Bârlad – Trofeul categoriei, Lorena Turtică din Bârlad – locul II, Rareș Prodan din Bârlad – locul I și Alexandrina Dariescu din Vaslui – Trofeul categoriei la creație și la etno popular.

Îi felicităm călduros pe toți acești minunați copii și pe profesorii lor: Dragoș Gheorghiu, Mihai Zanoschi și Mocanu Lucian Mihai!

 

Iancu Aizic

Publicitate