Cum ajung banii tecucenilor să stingă datoriile senatorului Butunoi

Conform unor informaţii apărute în spaţiul public, informaţii neinfirmate până în acest moment, vila senatorului Daniel Butunoi din Tecuci a fost vândută în sfârşit la licitație.

Butunoi Executarea a venit la ordinul băncii Bancpost SA, faţă de care senatorul Butunoi avea o datorie de 413.441 euro (reprezentând credit restant şi dobânzi aferente), plus 29.472 de lei cheltuieli de executare silită. Imobilul a fost sub ipotecă şi pentru un credit pe care senatorul l-a contractat la banca Transilvania (în 2007), în valoarea totală de 145.000 de euro (conform declaraţiei de avere).

Vila senatorului Butunoi are 460 de metri pătraţi de teren, 240 de metri pătraţi construiţi pe două niveluri şi garaj separat. Aceasta însă nu acoperea valoarea datoriei. Vila a fost evaluată la 979.907 lei, însă preţul de plecare a licitaţiei a fost  redus la 75% (respectiv la 734.930 lei) deoarece la prima strigare nu s-a prezentat niciun ofertant.

Licitaţia a fost adjudecată de fiul lui Florea Gică

PSD Matca Florea Gică este preşedintele PSD Matca şi patronul firmei SC Davide Construct SRL. În ultimul an şi jumătate firma Davide Construct a devenit abonată la bugetul local, prin încredinţări directe de contracte, în defavoarea firmelor tecucene.

Dacă informaţiile sunt reale, în urma acestei tranzacţii devine evident faptul că între bugetul local, SC Davide Construct SRL din Matca şi senatorul Daniel Butunoi, funcţionează principiul vaselor comunicante. Banii contribuabililor tecuceni, strânşi prin mărirea de taxe şi impozite, ajung la Davide SRL care îi foloseşte pentru a stinge datoriile senatorului PSD.

Principiul vaselor comunicante Tecuci

 

Publicitate

2 gânduri despre “Cum ajung banii tecucenilor să stingă datoriile senatorului Butunoi

 1. Banii contribuabililor tecuceni, au ajuns la SC Davide SRL, care a cumparat vila senatorului Butunoi, iar acesta a ramas, probabil, chirias in fosta sa proprietate. Daca relatia dintre matcasi si Primarie va continua, Senatorul va putea ramane, in continuare, netulburat, in casa.

  Daca relatia se va strica, Senatorul va ajunge in strada, sau se va muta la hotel. Totul depinde acum de d-nul Hurdubae…

 2. Să le spună cineva ăstora de la Primărie că raport anual înseamnă 365 de zile, nu 31 de zile cât apare scris în anunțul postat „cu mândrie” la categoria concursuri/examene!
  Acum să ne gândim cine a greșit:
  1) Managerul Burlacu? Că doar el și-a scris raportul anual pentru perioada 01.01.2017-31.01.2017???!!!
  2) Doamna consilier asistent Munteanu? Care a redactat acel document în care ni se prezintă rezultatul evaluării raportului anual, care are fix 31 de zile și este notat cu 10,00???!!!
  3) Domnul Decibel care se ocupă „cu mândrie și sarguinta proletară” de site-ul Primăriei și care nu a observat greșeala primilor doi enumerați mai sus???!!!

Comentariile sunt închise.