Cetăţenii reacţionează la aberaţiile care apar pe site-ul primăriei

Primarie Tecuci Preocupaţi cu volumul mare de lucrări, de reabilitare şi modernizare, care se desfăşoară în municipiul Tecuci, sub sloganul #pentruTecuci #AlăturiDeOameni, nici nu am observat că managerul Muzeului de istorie „Teodor Cincu” şi-a depus raportul anual de activitate.

„Să le spună cineva ăstora de la Primărie că raport anual înseamnă 365 de zile, nu 31 de zile cât apare scris în anunțul postat <<cu mândrie>> la categoria concursuri/examene!

Acum să ne gândim cine a greșit:

1) Managerul Burlacu? Că doar el și-a scris raportul anual pentru perioada 01.01.2017-31.01.2017?

2) Doamna consilier asistent Munteanu? Care a redactat acel document în care ni se prezintă rezultatul evaluării raportului anual, care are fix 31 de zile și este notat cu 10,00?

3) Domnul Decibel care se ocupă <<cu mândrie și sârguinţă proletară>> de site-ul Primăriei și care nu a observat greșeala primilor doi enumerați mai sus?”, a comentat un cititor.

Mai nou, site-ul primăriei ne agresează vizual cu reclame pline de greşeli care nu reuşesc decât să inducă cetăţenii municipiului în eroare. Una dintre acestea este anunţul privitor la manifestările dedicate Unirii. Anunţul postat pe site-ul primăriei şi al muzeului înştiinţează un eveniment ce are loc „miercuri, 23 ianuarie 2018”.

Cititorii se întreabă când are loc de fapt evenimentul, deoarece anunţul creează confuzie. Marţi 23 sau miercuri 24? Cei care sunt plătiţi generos pentru promovarea acestor acţiuni se pare că hibernează.

 

 

Publicitate