Persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, identificate de polițiști

 FurtIeri, 5 februarie, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Tecuci au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza comunelor Munteni și Negrilești, într-o cauză în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Cu ocazia perchezițiilor, la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea acestor infracțiuni au fost găsite mai multe bunuri provenite din furturi, printre care trei flexuri, două truse scule electrice, o bicicletă, un calculator, un monitor și o tastatură, cabluri de alimentare.

Doi tineri în vârstă de 18 ani, unul din comuna Munteni, celălalt din comuna Negrilești, sunt bănuiți că, în perioada noiembrie 2017 – ianuarie 2018 ar fi comis  8 infracțiuni de furt și 3 tentative la furt, sustrăgând bunuri din mai multe locuințe.

Un al treilea tânăr, în vârstă de 21 ani, din comuna Munteni este bănuit că ar fi primit o parte din bunurile sustrase și ar fi participat la comiterea a două fapte, pe raza comunei Negrilești.

Față de primii doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cel de-al treilea, sustrăgându-se cercetărilor.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

 

Publicitate