Spectacol artistic de Ziua îndrăgostiţilor – Galerie foto

Spectacol Tecuci (1) Vineri, 16 februarie, la sala Ion Petrovici a avut loc „Valentine’s Day, spectacolul iubirii”, considerat de organizatori a fi o modalitate în plus de formare și promovare a tinerelor talente din Tecuci și din împrejurimi. Am văzut, pentru început, o scenă frumos ornată la care talentata coregrafă Nicoleta Cucoaneş, ajutată de minunații ei elevi, și-a adus o contribuție deosebită.

Prezentatorul Mihail Vasilache și-a luat un ajutor, pe micuțul elev din clasa 0, Andrei Aevoae de la școala „Dimitrie Sturdza”.

Spectacol Tecuci (18) În spectacol am urmărit tinerii interpreți: Geanina Androni, Raluca Alexe, Biana Bordei, Andra Crăciun, Gabriela Ciobanu, Răzvan Ciuciuniuc, Andreea Darie, Roxana Dănceanu, Denisa Drăghici, Ana Maria Diaconu, Nectaria Maria Lungeanu, Daria Negoiță, Georgiana Panaitiu, Daria Şărban, Alexandra Zaharia.

Dacă toți acești tineri talentaţi prezentați, au fost pregătiți la Casa de cultură de profesorul Claudiu Vișan, o foarte bună impresie au lăsat și tinerii Elena Tulearcă și Sebastian Mihalcea, pregătiţi la Școala de canto de la Cudalbi a Valeriei Drăguș. Un număr frumos a fost realizat și de duetul Adrian la chitară și Andreea, voce, cu piesa „Noi ne potrivim’’.

Spectacol Tecuci (23) Publicul a urmărit și frumoasa evoluție a trupelor de dans „Arlechino”, „Funny Girls”, „Mini Dolls”, „Princesses” și „Stars”, trupe pregătite cu mult profesionalism de talentata coregrafă Nicoleta Cucoaneş.

În final, în microrecitaluri, fosta elevă a prof. Mircea Călianu, Valeria Drăguș, acum masterandă la Conservatorul gălățean, a venit cu piesele „Poveste de dragoste” şi „Hora din Moldova”. A fost rândul altui elev al școlii tecucene, Cristian Briceanu, cel ce a fost pregătit de prof. Călianu și de regretatul compozitor și dirijor tecucean, Eugen Bertea. Este absolvent al Conservatorului galăţean. Cristi a dedicat prima piesă, intitulată „Tu ești iubita mea”, iubitei lui. Împreună cu Valeria ne-a prezentat într-o înterpretare minunată, piesa „Să cântăm chitara mea”, din repertoriul  regretatului Dan Spătaru, muzica Temistocle Popa.

Am asistat la un spectacol reușit iar organizatorii merită felicitările noastre.

 

Iancu Aizic

Galerie foto: