Incendiu cu victime la Tecuci

Incendiu Tecuci (1) În această dimineaţă la unul din blocurile H, din spatele Liceului „Elena Caragiani” din Tecuci, s-a produs un incendiu. Se pare că un locatar de la parterul blocului, de circa 70 de ani, a lăsat peste noapte deschis un radiator electric, care a declanşat focul şi tragedia ce a urmat.

La faţa locului s-a deplasat Poliţia şi ISU Tecuci, pentru a stinge incediul. Aceştia au potolit flăcările şi au scos din locuinţe persoanele afectate de foc şi fum.  Au fost evacuate 21 de persoane, dintre care patru copii.

Pompierii şi Smurdul au găsit două persoane arse şi unii vecini afectaţi, toţi fiind transportaţi la Spital.

„A fost înregistrat un apel privitor la un incendiu declanşat la o garsonieră de pe strada Aleea Plopilor din Tecuci. Sunt doi răniţi preluaţi de ambulanţe, proprietarul, un bărbat de 70 de ani, cu arsuri pe mâini, şi vecinul care a intervenit să-l ajute, un bărbat de 46 de ani, cu arsuri de gradul II pe 30 % din corp, mâini, picioare şi pe faţă. Au fost evacuaţi 17 adulţi şi 4 copii, care se aflau în imobil, şi a fost oprit gazul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.