Caravana cu Medici la Tecuci – Galerie foto

 Caravana Medici Tecuci (15)Asociația Caravana cu Medici, reprezentată de studenți în anul V la Universitatea de Medicină din Iași: Delia Irimia (coordonator), Silvia Zaharia, Ștefan Săndulache, Daniela Grigoraș, au prezentat un curs de prim ajutor în spațiul oferit de Școala Gimnazială Dimitrie Sturdza” și „Elena Doamna” din Tecuci.

Elevii, organizați de profesor Elena Dascălu, au urmărit cu mare interes măsurile de acordare în mod corect, a primului ajutor în situații care pun în pericol vieți omenești și în cazul accidentelor care se produc cel mai frecvent.

 Caravana Medici Tecuci (10)Ei au învățat pas cu pas, cum pot acorda primul ajutor victimei, utilizând echipament medical modest, sau fără să dispună de acest echipament.Tehnicile specifice și procedurile acordării primului ajutor, au fost explicate și aplicate practic de către tinerii studenţi inimoși de la UMF Iași.

Accidentele se produc mult prea des și leziunile apar frecvent. Fiecare dintre noi se poate simți dintr-o dată rău. În astfel de situații, ajutorul vine de la cei din jur. Dacă ai cunoștințe de bază în ceea ce priveşte primul ajutor, și tu poți ajuta pe cineva!

Galerie foto:

 

Publicitate