La Tecuci administrarea municipiului se face în genunchi

Donatii
Foto: internet

În ultima perioadă de timp primarul Tecuciului e tot mai abătut, această stare fiind pusă pe fondul acumulării de nereuşite, dar şi a nemulţumirii populaţiei vizavi de slaba administrare a urbei noastre.

Ca să îl scoată din această stare, unele doamne au gândit că trebuie adus preotul Drăgoi pentru rezolvarea stresului ce îl macină pe Hurdubae. Zis şi făcut. În 28 martie a.c., municipiul Tecuci, în speţă primarul, a primit cu drag vizita anunţată a călugărului. Purtătoarea de vorbe alerga ca o nălucă dinspre Catedrală cu braţele pline de busuioc, lumânări şi tămâie, şefa de la Comunicare dădea comandă urgentă la un local de preparate alimentare. Au fost încărcate mesele din sala de şedinţe a Primăriei cu mâncăruri de post, dulciuri, fructe şi multe carafe cu vin.

După slujba în care a îngenuncheat pe gresie doar C.C. Hurdubae şi o funcţionară, devenită subit evlavioasă, preotul Drăgoi a ţinut să se facă auzit de toţi spectatorii prezenţi, funcţionari publici care au fost apelaţi să coboare de urgenţă la parter pentru a lua parte obligat-forţat la slujbă, asta în timpul programului de lucru.

„L-am cunoscut pe domnul Hurdubae la începutul anului 2016, atunci când a venit la mine la schit, în Urecheşti, pentru a vedea dacă are şanse să devină primar. I-am spus atunci că va fi primar şi aşa s-a întâmplat. Tot în perioada aceia, am fost căutat de alte 22 de persoane din diferite localităţi şi vreau să vă spun că toţi sunt acum primari” a mărturisit  pr. Drăgoi.

Tot din sală, două participante la pomana făcută de primar, au precizat că ele, administratore la Piaţa centrală, l-au susţinut şi dus în 2016 pe Hurdubae la acest preot cu scopul de a-l urca pe tronul Primăriei prin metode mai mult, ori mai puţin ortodoxe.

La o zi distanţă, în 29 martie, Hurdubae anunţa pe facebook că va avea loc un spectacol caritabil la Tecuci pentru strângerea de fonduri necesare intervenţiei chirurgicale a unui licean. Au fost strânşi cu acea ocazie aproximativ 1.000 lei de la participanţii spectacolului, sumă minusculă comparativ cu nevoile acelui băiat.

Oare cu banii aruncaţi pe mâncăruri, băutură şi retribuţia achitată preotului din judeţul Focşani, din banii contribuabililor tecuceni, nu era mai corect să se ajute un suflet aflat în nevoi? Întreb şi eu oamenii ăştia pioşi din conducerea Primăriei.

Dacă tot suntem în pline Sărbători Pascale, nu trebuie să-ţi ajuţi aproapele atunci când te declari primul credincios al urbei şi întâiul gospodar al aceleiaşi urbe? Ori facerea de bine nu mai e ce era odată?!?

Publicitate

Un gând despre “La Tecuci administrarea municipiului se face în genunchi

  1. Pana si la preoti dam banii in alta parte.Chiar sunt curios cum sunt justificate cheltuielile cu popa-activitati culturale ?!Si as fi curios sa-i intreb pe preotii din oras ce face ala de la Urechesti si nu fac ei.

Comentariile sunt închise.