Transport public local: Patru autobuze noi au ajuns la Tecuci

Prin Hotărârea nr. 93 a Consiliului local Tecuci, din 29 iulie 2021, Actul Constitutiv al Companiei de Utilități Publice (CUP) a fost modificat, la activităţile desfăşurate de companie adăugându-se Transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători – cod CAEN 4931 şi  Întreţinerea şi repararea autovehiculelor – cod CAEN 4520.

Ca urmare a deciziei consilierilor locali tecuceni, CUP era pregătită să preia transportul public local. Îi mai lipseau mijloacele de transport.

Un nou pas pentru preluarea transportului public de către administraţie a fost făcut la sfârşitul lunii noiembrie 2021. La Primărie a fost semnat un contract pentru achiziția a patru autobuze noi, destinate transportului public în Tecuci.

Astăzi, 20 decembrie, am constatat că cele patru autobuze, noi, confortabile și prietenoase cu mediul, destinate transportului public au ajuns la Tecuci. Autobuzele vor fi deservite de către Compania de Utilități Publice Tecuci.

Primarul Lucian Costin şi-a exprimat speranţa că, începând de anul viitor, elevii și pensionarii cu venituri modeste vor putea beneficia de gratuitate la transportul public.

Publicitate