Claudiu Gavril, cu arme și bagaje spre PSD

Zilele acestea pare-se că se oficializează o legătură despre care Ziarul Tecucean a scris în nenumărate rânduri. „Independentul” Claudiu Gavril ar urma să fie uns prefect de Galați, de către… PSD. Ce se zvonea, ce se vorbea doar pe la colțuri, întâlnirile de taină, înțelegerile pe sub masă, capătă acum, o dată cu această numire, un nou sens.

Pentru tecuceni faptul că cineva de aici ajunge să conducă județul Galați poate că ar trebui să fie un motiv de mândrie. Doar că Claudiu Gavril nu este nici pe departe modelul de urmat. De ce? Pentru că, prin această numire își trădează și ultimii susținători. Câți or mai fi. 

A candidat la alegerile locale din 2016, din postura de independent, alegeri pe care le-a pierdut. I-ar fi plăcut tare mult să fie primar al Tecuciului, așa că, în 2020, a candidat din nou. Și iar a pierdut. A pozat mereu în independent, într-un imaculat, doar că cei mai mulți dintre tecuceni și-au dat seama cu cine au de-a face. A rămas în memoria tecucenilor mai mult pentru scandalurile în care a fost implicat, nicidecum pentru vreo idee sau acțiune în beneficiul public. Este cel care a pariat 10.000 de dolari pe un post de primar, pariu pe care nu și l-a onorat nici astăzi, a fost implicat în mai multe scandaluri alături de personaje dubioase (inclusiv în ziua alegerilor din septembrie 2020), iar din poziția de consilier local a pus doar bețe-n roate. Nu a suportat niciodată ideea că a pierdut, așa că a legiferat legătura cu PSD, legătură despre care noi am scris în repetate rânduri. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu UIPT, partidul pe care și l-a înființat cu atâta pompă, doar-doar o să ajungă primar al Tecuciului.

Un gând despre “Claudiu Gavril, cu arme și bagaje spre PSD

  1. În primul rând este obligatoriu să devină FUNCȚIONAR PUBLIC! Știți foarte bine că a fi consilier local nu înseamnă că ești funcționar public. Nu pot să cred că un jurnalist care se respectă și-și respectă implicit cititorii, nu își face temele temeinic înainte de a concepe și publica un articol. În caz contrar este amatorism, dacă nu îl încadrează la secțiunea PAMFLET!

Comentariile sunt închise.